Valitse näistä tai pyydä räätälöityä.

Risteilypaketit

Haluatko tarjota asiakkaillesi, henkilökunnallesi tai lähipiirillesi jotain luksusta? Gladiuksella järjestät ikimuistoiset tapahtumat ja tilaisuudet. Räätälöimme risteilyt täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja niihin voidaan liittää kuljetukset sekä tarjoilut. Tässä on esimerkkejä muutamista suosituimimsta risteilypaketeistamme.

Illallinen merellä

Neljän tunnin risteily Helsingin saaristossa on elämys, jonka vieraasi muistavat pitkään. Voit valita joko aamupäiväristeilyn tai tunnelmallisen iltaristeilyn. Maittavan lounaan tai illallisen lisäksi voitte nauttia maisemista, auringosta ja virvokkeista yläkannella. Sateen sattuessa seurustelu onnistuu tilavassa loungessa.

Voitte valita lounas- tai illallismenun esimerkkivaihtoehdoistamme tai pyytää kokkiamme laatimaan teille oman. Kipparimme laatii risteilyreitin toiveidenne mukaisesti Helsingin saaristossa.

  • 4 h risteily Helsingin saaristossa
  • Kipparin ja kokin palvelut aluksella
  • 3 ruokalajin menun

Lisätietoja ja hinnat: varaukset@charterjahti.fi

Helsingin
saaristo

Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lähde nauttimaan ystävien tai työporukan kanssa upeasta Helsingin saaristosta. Risteilyllä nähdään mm. Suomenlinna, Vallisaari, Lauttasaari ja muuta luonnonkaunista saaristoa. Risteilyn aikana nautitaan virvokkeita ja pientä suolaista.

  • 2 tunnin risteily Helsingin saaristossa
  • Kipparin palvelut aluksella
  • Pientä suolaista

Lisätietoja ja hinnat:  varaukset@charterjahti.fi

Rapuristeily

4 tunnin rapuristeily syksyisellä merellä on unohtumatun elämys ja arvokas tapa juhlistaa syksyn alkua ystävien tai vaikkapa avainasiakkaiden tai johtoryhmän kesken. Pöytä on katettu maksimissaan kahdeksalle henkilölle joko kannelle tai sisätiloihin. Voitte valita illallismenun esimerkkivaihtoehdoistamme tai pyytää kokkiamme laatimaan teille oman rapumenun. Kipparimme laatii risteilyreitin toiveidenne mukaisesti Helsingin saaristossa.

  • 5 tunnin risteily Helsingin saaristossa
  • Kipparin ja kokin palvelut aluksella
  • 3 ruokalajin rapumenun

Lisätietoja ja hinnat: varaukset@charterjahti.fi

Tyylillä Tallinnaan

Palaveri tai tiimipäivä Tallinnassa? Virittäydy tunnelmaan jo Helsingissä ja matkusta vieraittesi kanssa meren yli tyylillä. Matkaan lähdetään aamusta ja sen aikana ehditte nauttia maittavan brunssin joko aurinkoisella kannella tai tyylikkäässä loungessa. Tilat taipuvat hyvin myös pienimuotoiseen kokoukseen ennen Tallinnaan saapumista. Satamasta on lyhyt kävelymatka Tallinnan vanhaan kaupunkiin.  Päivän aikana teillä on hyvin aikaa tutustua Tallinnaan ja Helsinkiin saavutaan illalla. Toki on myös mahdollista majoittua Tallinnaan hotelliin ja palata vasta seuraavana päivänä.

Lisätietoja ja hinnat: varaukset@charterjahti.fi